Guacamole


Väike kausike:
4 väikest küpset avokaadot
1 laimi mahl
1 tšillikaun 
1 šarlottsibul või punane sibul
6 hakitud kirsstomatit
maitse järgi soola
värsket koriandrit

    Meie kaubanduse avokaado saab mõnusalt kreemjaks, kui selle koos laimimahlaga köögikombainis või saumikseriga purustada. Siiski toimib vaid küpsete avokaadodega. 
    Lisa peenelt hakitud sibul, hakitud kirsstomatid ja maitsesta soolaga. Tšillilt eemalda seemned ja sisemine heledam osa ja haki peenelt. Osa võib jätta peale kaunistuseks. Soovitan tšillit enne keele otsaga testida. Kui on väga kange, siis pane vähem ja mahedamat jälle rohkem. Ekstra kange guacamole saamiseks võid lisada ka küüslauku, mis jääb avokaadoga koos kangem kui tšilli. Koriandri panen peale ja kõrvale, kuna see kõigile ei maitse. 
     Serveeri toorleibade, värske tumeda saia, praetud ciabatta viilude või maisikrõpsudega. 


Comments

Popular Posts